Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Oderom Com Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Echipamente video obstetrica - ginecologie
3145 lei
Brand
Video-Colposcop clasic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
A) Video Examinatorul Ginecologic“ODECO II” (flexibil sau inox) pret= 590E
Se foloseste pentru examinarea vizuala ginecologica fara folosire valvelor sau a speculumului, dar nu se pot efectua proceduri medicale. Imaginea poate fi memorata folosind un Modul de Memorare “V90”, sau un computer pentru comparatie ulterioara a imaginilor.

B) Video-Colposcop clasic “ AV “ (cu interfata pentru TV) pret = 290E
Imginea examinata, marita, este expusa pe un monitor TV obisnuit, unde este urmarita de medic si pacienta. Imaginea poate fi memorata folosind un Modul de Memorare “V90”, sau un computer, pentru comparatie ulterioara a imaginilor.

C) Video-Colposcop clasic “ USB “ ( cu interfata pentru PC) pret = 190E
Imginea examinata, marita, este expusa pe monitorul unui computer, unde este urmarita de medic si pacienta. Imaginea poate fi memorata si prelucrata pentru comparatie ulterioara.

D) Video-Colposcop “AV “ cu display ( si cu interfata pentru TV ) pret = 590E
Imginea examinata, marita, este expusa pe un display LCD atasat de video-colposcop, unde este urmarita de medic simultan cu imaginea directa, asemanator lucrului cu colposcoapele optice. Deasemenea poate fi atasat si un TV obisnuit pentru a fi urmarit de pacienta. Imaginea poate fi memorata folosind un Modul de Memorare “V90”, sau un computer, pentru comparatie ulterioara a imaginilor.

E) Modul de Memorare “V90” pret = 290E
Foloseste la memorarea ori caror imagini produse de aparatura medicala, inclusiv video-colposcoape.

Suntem in curs de omologare in Romania a unui set de video-endoscoape rigide, flexibile si speciale cu diametru de 4,6mm, pentru diferite aplicatii medicale, inclusiv la comanda “custom made”, cu pret estimativ de 990E. Putem proiecta si fabrica diverse echipamente medicale noi, respectand cerintele si specificatiile utilizatorului. Avand acces la tehnologie de ultima ora si colaborand cu mediul medical, vom putea realiza echipamente performante, la preturi mici, cu suportul tehnic si servis-ul in Romania. Echipamentele au garantie de 36 luni si postgarantie, avind posibilitatea testarii si evaluarii lor timp de 30 de zile, inainte de cumparare si facilitati de plata in rate. Preturile sunt promotionale si nu includ TVA. Video echipamentele “ODECO” sunt produse in colaborare SUA si comercializate in Romania, in exclusivitate de catre : S.C. ODEROM COM S.R.L., care asigura garantia si service-ul, in Bucuresti.
Din Gura in Gura